Относно

Относно RhineGene

RhineGene е иновативна биотехнологична компания, чиято цел е да подкрепя здравните специалисти в предоставянето на висококачествени грижи за откриване и диагностика на различни заболявания и постигане на най-добри резултати за пациентите.

Основана през 2022 г. в Холандия, компанията предлага висококачествени продукти за молекулярна диагностика на професионалисти по целия свят и продължава своите търговски дейности на международната сцена с дъщерните си дружества във Филипините, България, Полша и Германия.

RhineGene предлага широка гама от продукти с портфолио, включително комплекти за PCR в реално време, комплекти за екстракция на нуклеинова киселина, инструменти за PCR в реално време и автоматизирани роботи за екстракция на нуклеинова киселина. Мисията на компанията е да стои до пациентите, да подобрява живота им, да защитава общественото здраве и да подкрепя здравните специалисти по време на тези процеси.

Висококачествено здравеопазване

Уникалното продуктово портфолио, включващо повече от 350 PCR комплекта в реално време, покрива широк спектър от приложения за откриване, количествено определяне и генотипиране на патогени, идентифициране и скрининг на генетични заболявания, както и параметри за безопасност на храните.

RhineGene предоставя готови решения с инструменти, включително автоматизирани роботи за екстракция на нуклеинова киселина и PCR системи за откриване в реално време с абсолютна отдаденост на производителността и качеството.

НАШИЯ ЕКИП

Миглена Антонова

Държавен мениджър

Симеон Донев

Инженер техническа служба

Димитър Ганчев

Специалист по приложения