Правен отказ от отговорност

ОТПЕЧАТЪК

Интернет браузър:
Този уебсайт е разработка на адаптивен дизайн. Оптимизирахме за Internet-Explorer от версия 10.0, Firefox от версия 32, Chrome от версия 38, Opera от версия 26.0, iOS от версия 7 и разделителна способност на екрана на работния плот от 1180 x 786 пиксела.

Редактор/Редакция:
RhineGene

Адрес: Kabelweg 57, офис 4A.14, 1014BA Амстердам

Имейл:  info@rhinegene.com

Авторско право:
Авторско право 2023 RhineGene

Всички права запазени:
Всички текстове, изображения, графики и т.н. са обект на авторско право и други закони, защитаващи интелектуалната собственост. Те не могат да бъдат копирани за търговски цели или за по-нататъшно разпространение или модифицирани и използвани на друг уебсайт. Някои уеб страници на RhineGene включват изображения, които са защитени с авторски права на тези, които са ги предоставили.

Използвайте:

Този уебсайт е предназначен за лица на възраст над 18 години.
Този уеб сайт е собственост на RhineGene. Моля, не използвайте този уеб сайт, докато не прочетете Политиката за поверителност на уеб сайта.

Търговска марка:

Освен ако не е посочено друго, всички права върху търговските марки на този уебсайт са собственост на RhineGene. Това включва по-специално търговски марки, лога и емблеми.

Отговорност:

Този уебсайт е създаден с възможно най-голямо внимание. Въпреки това не може да се поеме отговорност за безупречността и точността на информацията. Не може да се поеме отговорност за щети като пряк или косвен резултат от използването на този уебсайт, стига това да не е било умишлено или небрежност.

RhineGene не претендира за права на собственост върху връзки на трети страни и съдържанието на свързани уебсайтове. Следователно RhineGene не поема отговорност за съдържанието на уебсайтове, свързани с този уебсайт.

Вашето доверие е много важно за нас. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за всеки проблем и предложение.
Имейл: info@rhinegene.com

Разрешително:

RhineGene искат да ви се представят чрез иновативен и информативен уебсайт. Интелектуалната собственост, както и патентите, търговските марки и авторските права са защитени. Този уебсайт не дава лиценз за използване на интелектуалната собственост на RhineGene или трети страни.

© 2023 RhineGene